•  



     

    • صفحه اصلي
    • ايميل
    • سايت گوگل#
    • راسخون#
     

    دید بلند مدت، لازمه موفقیت کسب و کار

    نويسنده: علي سعادت پناه | دوشنبه 5 مهر 1389  ساعت 11:45 AM |  

     

     

    http://www.aftab.ir/articles/economy_marketing_business/job/images/5e698db95c761a20adf30d029a646d50.jpg«موفق ترین مردم در هر جامعه آن هایی هستند که هنگام تصمیم گیری دورترین زمان را در نظر می گیرند.»

    این مطلب از یک تحقیق انجام شده در زمینه «حرکت رو به رشد اقتصادی» در آمریکا توسط دکتر ادوارد بان فیلد از دانشگاه هاروارد، در اواخر سال های دهه ۱۹۵۰ و اوایل دهه ۱۹۶۰، به دست آمد. وی پس از تحقیق در مورد بسیاری از عوامل موفقیت های مالی افراد در طول زندگیشان، به این نتیجه رسید که یکی از این عوامل نسبت به بقیه دارای اولویت است، او این عامل را «دید بلندمدت» نامید.

    ادوارد بان فیلد به این نتیجه رسید که هر چه شخص از نظر اجتماعی بالاتر باشد، دید زمانی او بلندمدت تر است. برای مثال، افرادی که در بالاترین سطوح اجتماعی و اقتصادی قرار دارند، تصمیماتی می گیرند که ثمره آن ها تا سال ها و گاه حتی تا آخر عمرشان به دست نمی آید، در واقع آن ها درخت هایی را می کارند که هرگز در زیر سایه آن ها نمی نشینند. یک مثال بارز از این نوع اشخاص، کسانی هستند که سال ها از زندگیشان را درس می خوانند و در بیمارستان کار می کنند تا پزشک شوند. چنین افرادی زمان بسیار طولانی را صرف پایه گذاری آینده حرفه ای شان می کنند. بخشی از احترام ما به پزشکان که آن ها را از محترم ترین افراد می دانیم به همین دلیل است. ما از آن ها به خاطر زحماتی که در راه تحصیل حرفه ای بسیار حیاتی و مهم برای اجتماع متحمل شده اند تقدیر می کنیم چرا که می دانیم دید آن ها چقدر طولانی مدت بوده است.

    افرادی که دید بلندمدت دارند، حاضر به تحمل مشقات زیادی قبل از رسیدن به موفقیت هستند. آن ها نتیجه انتخاب ها و تصمیماتشان را برحسب این که در پنج، ۱۰، ۱۵، یا حتی ۲۰ سال آینده در چه موقعیتی خواهند بود در نظر می گیرند.

    کسانی که در پایین ترین سطوح اجتماعی قرار دارند از کوتاه ترین دید زمانی برخوردارند. آن ها معمولاً روی مواردی که بازده سریع دارند تمرکز کرده و چنان عمل می کنند که عواقب منفی آن در بلندمدت تقریباً حتمی است. در پایین ترین سطوح معتادان و الکلی ها را می بینند، تمرکز آن ها روی تزریق یا لیوان بعدی است. دید زمانی آن ها اغلب کم تر از یک ساعت است.

    از همان روزی که در مورد نتایج بلندمدت عملکردتان فکر کنید از نردبان سطوح اجتماعی و اقتصادی بالا خواهید رفت. به محض آن که بلندمدت فکر کنید و زندگی خود و اولویت آن را با در نظر گرفتن هدف ها و آرزوهای آینده تان تنظیم کنید، کیفیت تصمیمات زندگی و کسب و کار شما بهبود می یابد و بلافاصله در شرایط بهتری قرار می گیرید.

    ▪ نتیجه اول: پاداش همراه با تاخیر کلید موفقیت مالی است

    نقطه شروع برای داشتن دید بلندمدت کنترل و تسلط بر نفس، چشم پوشی از لذت های فوری و فداکردن بعضی منافع کوتاه مدت برای رسیدن به پاداش های بلندمدت است. این نوع دیدگاه برای کسب هر نوع موفقیت مالی ضروری است.

    ▪ نتیجه دوم: انضباط مهم ترین ویژگی فردی برای کسب موفقیت های بلندمدت است

    سال ها قبل، آلبرت هوبارد انضباط را چنین تعریف کرد: «توانایی مجبور کردن خود به انجام کاری که باید انجام دهید، در زمانی که باید انجام دهید، چه بخواهید و چه نخواهید.»

    هربرت گری، مدت ۱۱ سال در مورد «عوامل مشترک موفقیت» تحقیق کرد. او هزاران فرد موفق را تحت مطالعه قرار داد و به این نتیجه رسید که «انسان های موفق مرتب کارهایی را انجام می دهند که افراد غیرموفق علاقه ای به انجام آن ها ندارند.»

    اما این کارهایی که افراد ناموفق مایل به انجام آن ها نیستند کدامند؟ در حقیقت آن ها درست همان هایی هستند که افراد موفق هم به آن ها بی علاقه اند، کارهایی مانند زودتر بیدار شدن، سخت تر کار کردن و دیرتر خوابیدن، ولی افراد موفق به هر حال آن ها را انجام می دهند. اما چرا این کار را می کنند؟ چون آن ها بیش تر نتایج مطلوب را مدنظر می گیرند ولی افراد ناموفق به روش های مطلوب توجه می کنند.

    افراد ناموفق فعالیت های تنش زدا را ترجیح می دهند، در حالی که افراد موفق فعالیت هایی را دنبال می کنند که در جهت رسیدن به هدف باشد. نشانه یک انسان موفق، انجام تلاش های لازم و ادامه آن تا نتیجه گیری نهایی است.

    ▪ نتیجه سوم: ایثار در کوتاه مدت هزینه امنیت در بلندمدت است

    اگر در برابر وسوسه انجام کارهای آسان و خوشایند مقاومت کنید و در عوض خودتان را مقید به انجام کارهایی کنید که سخت و ضروری هستند، خصوصیتی را در خود پرورش می دهید که عملا زندگی بهتری را در آینده برای شما ضمانت می کند.

    اگر مرتب به جای این که زمان و پولتان را صرف کارهای بیهوده ای مثل صحبت های بی ثمر و یا تماشای تلویزیون کنید، آن ها را در راه رشد و پرورش خودتان سرمایه گذاری کنید، آینده ای درخشان در انتظارتان خواهد بود.

    مدیرانی که با سخت کوشی سعی می کنند تا سازمانشان بهترین شرایط ممکن را داشته باشد، دید بلندمدت دارند. تصمیمات آن ها آینده بلندمدت شرکتشان را تحت تاثیر قرار می دهد.

     

     

    ● سخن آخر

    در هر حوزه ای از زندگیتان دید بلندمدت داشته باشید، به خصوص در زمینه مالی و نیز در حوزه اقتصادی موقعیت شغلی تان. ببینید طی پنج سال آینده می خواهید در چه موقعیتی باشید و از همین امروز در راه رسیدن به آن قدم بگذارید.

    همچنین مشخص کنید هنگام بازنشستگی می خواهید چقدر دارایی داشته باشید و بعد میزان درآمد لازم را تعیین کنید. برای رسیدن به این دارایی برنامه ریزی و اقدامات لازم را از امروز آغاز کنید.

    منبع:http://www.aftab.ir

     

     

    (0) نظرات

     


    آخرين پستها


    ریشه های افت تحصیلی

    10 روش برای بهبود مهارت های بین فردی

    سه گفتار از مدیریت ریسک

    ‌سمانه و سميه در کارگاه کوچک توليد ذغال، کمک حال پدر هستند.

    امان از دست این پسوند ملی

    نقش مدیریت منابع انسانی در مدیریت ریسک

    وقتی قضاوت های ارزشی نقاب علم به چهره می زنند

    آقای خاص(درباره «ابراهیم حاتمی کیا»شاخص ترین کارگردان سینمای دفاع مقدس)

    نگاهی به مظلومیت و گمنامی حماسه سازان دفاع مقدس در تئاتر هیچ جوابی نخواهیم داشت!

    دید بلند مدت، لازمه موفقیت کسب و کار

    آموزش تفکر انتقادی در مدارس

    موانع و تهدیدات اصلاح الگوی مصرف

    نکاتی کوچک در خصوص بهینه سازی مصرف برق و انرژی

    درباره آموزش عالی بین المللی

    سایبر دیپلماسی، تله دیپلماسی...

    دیپلماسی دیجیتال ترفند نوین غرب

    استراتژی امنیت نرم در جامعه

    جنگ سبز مخملی روی فرش قرمز!

    چشم انداز توسعه ی جامعه ی اطلاعاتی در ایران چیست؟

    چالش های پژوهش

    ایمان، سلاح نرم رزمندگان اسلام

    آنـها از کـود کی باید بیـاموزنـد!

    سلامت را فدای زندگی ماشینی نکنید

    تقدیم به تو که دستت به نوشتن آشناست!

    ۱۰ استراتژی مهم در مدیریت بخش فروش

     

     
    • عناوين مطالب

      • همت مضاعف و كار مضاعف (فرهنگ و هنر)
        همت مضاعف و كار مضاعف (فضای مجازی ،فناوري اطلاعات)
        همت مضاعف و كار مضاعف (علم،فناوری،آموزش و پرورش)
        همت مضاعف و كار مضاعف (كتابخوانى و افزايش معلومات)
        همت مضاعف و كار مضاعف (تامین سلامت،ورزش)
        همت مضاعف و كار مضاعف (فقر،فساد ،بي عدالتي)
        همت مضاعف و كار مضاعف (اقتصاد و هدفمندی یارانه ها)
        همت مضاعف و كار مضاعف (مديريت،برنامه،سرمايه،كار)
        همت مضاعف و كار مضاعف (كيفيت توليدات داخلی،صنایع)
        همت مضاعف و كار مضاعف (اقتصاد ،توسعه و پيشرفت)
        همت مضاعف و كار مضاعف (امور خيريه و عام المنفعه)
        همت مضاعف و كار مضاعف (حوزه دين)
        همت مضاعف و كار مضاعف (جنگ نرم،فضاي مجازي و...)
        همت مضاعف و كار مضاعف (فرهنگي،سياسي،اجتماعي،..)
        همت مضاعف و كار مضاعف (راهبردها و رهنمودها)
        همت مضاعف و كار مضاعف (مشاهير،همايشها و مناسبتها)
        همت مضاعف و كار مضاعف (رسانه ها،اطلاع رساني،فرهنگ)
    • آرشيو مطالب

      • اردیبهشت 1389
      • خرداد 1389
      • شهریور 1389
      • مهر 1389
      • آبان 1389
    • درباره وبلاگ

      • علي سعادت پناه

    • لينكستان

      • دفاع مقدس
      • محک (موسسه خيريه حمايت از کودکان مبتلا به سرطان)
      • خبرگزاری قرآنی ايران
      • وزارت آموزش و پرورش
      • سايت سازمان سنجش آموزش كشور
      • سایت «همت مضاعف و كار مضاعف»
      • روابط عمومی راسخون
      • همت مضاعف کار مضاعف
      • همت و كار مضاعف
    • آمار

      • كل بازديدها: 122837
      • تعدادکل پست ها: 476
      • تعداد کل نظرات 27
      • تاريخ آخرين بروزرساني: یک شنبه 10 اردیبهشت 1391 
      • تاريخ ايجاد وبلاگ: یک شنبه 29 فروردین 1389 


    • Google

      در اين وبلاگ
      در كل اينترنت /font>
      blog
                    موتور جستجوي خبر قطره

      معبر - وبلاگ تخصصي دفاع مقدس
    • POWERED BY Rasekhoon طرحي از وبلاگ همت مضاعف پارسيان

      back to top